Foto: Chefs’ Dinner 2015
Under våren kommer Chefs’ Dinner återigen att hållas i Malmö. En middag komponerad av en samling bestående världens mest erkända kockar på en och samma plats, och tillsammans komponera en måltid för totalt 36 gäster under en kväll.
Tidigare har evenemanget hålla till på nu tvåstjärniga Vollmers, men har sedan förra året flyttas över till Snapphane på grund av möjligheter till större kök, vilket inte är helt fel när 12 kockar plus medhjälpare är på plats. Totalt beräknar man att ha upp emot 36 kockar på plats under kvällen.
Menyn för kvällen presenteras vid anländandet till middagen.
Bekräftad laguppställning inför kvällen:
Sayan Isaksson, Esperanto (Sverige)
Giorgio Diana, Pier 88 (Egyptien)
Jonas Lagerström, Etoile (Sverige)
Ebbe Vollmer, Vollmers (Sverige)
Felix Lo Basso, Felix Lo Basso (Italien)
Dave Yutis, Boinovation (Hong Kong)
Ruben Arnanz, Villena (Spanien)
Julien Lemarie, Ima (Frankrike)
Mikael Svensson, Kontrast (Norge)
Rene Mammen, Substans (Danmark)
Vlademir Mukhin, White Rabbit (Ryssland)
Är du sugen på en plats för kvällen finns det att få tag på här (3495kr)